Zodiac chinezesc - zodia Dragon

Zodia Dragon

Nativul din zodia Dragon este impetuos si tenace. Este plin de energie si mereu activ.

Dragonul este sincer si nu concepe sa mearga pe ocolite. Nu suporta meschinaria, barfa sau minciuna. Pe de alta parte, este brutal de sincer si ii cam lipseste tactul si uneori chiar politetea elementara. Este aprig din fire si nu se poate controla atunci cand este furios.

Nativul din zodia Dragon este foarte activ si are in permanenta convingerea ca are de indeplinit o misiune deosebita in aceasta lume. Adesea, Dragonul realizeaza lucruri mari, grandioase. Este inteligent, animat de o formidabila dorinta de afirmare, foarte original in gandire si in tot ceea ce face. Prin energia inepuizabila si entuziasmul molipsitor, este un conducator innascut si nu va ezita sa isi asume acest rol si chiar sa lupte pentru el.

In relatiile cu ceilalti, Dragonul este direct, onest si exigent. Are o excelenta capacitate de comunicare si poate fi foarte convingator. Este generos si devotat celor apropiati, pe care ii ajuta fara ezitare. Dragonul poate fi un aliat de nadejde, dar uneori poate deveni megaloman ori fanatic.

Principalele defecte ale nativului din zodia Dragon sunt aroganta, irascibilitatea si incapatanarea. Uneori poate fi credul si usor influentabil.

Zodiacul chinezesc : Antares

Horoscop chinezesc, zodiac chinezesc, zodia Dragon, astrologie chineza, zodiacul chinezesc