Zodiac chinezesc - zodia Cocos

Zodia Cocos

Nativul din zodia Cocos este sincer, de buna credinta si foarte mandru. Este mereu dispus sa ii ajute pe cei din jur si are grija sa faca in asa fel incat acest lucru sa nu treaca neobservat. Din cauza ca incearca mereu sa impresioneze si sa isi scoata in evidenta meritele, uneori este considerat un increzut. In general, nativul Cocos este cel mai neinteles dintre toate zodiile din zodiacul chinezesc.

Cocosul este muncitor si perseverent. In plus, este realist si pragmatic si se bazeaza numai pe fortele proprii. Este un foarte bun organizator si administrator, iar afacerile pe care le conduce el sunt intotdeauna rentabile, ba chiar reuseste sa rentabilizeze afaceri ce pareau sortite esecului. Cocosul are talentul de a administra totul cu eficienta si stie sa fie econom fara a deveni zgarcit.

Nativul din zodia Cocos este meticulos si foarte ordonat, motiv pentru care este omul cel mai potrivit pentru a conduce o activitate in care termenele trebuie respectate cu strictete.

Cocosul are si o memorie foarte buna si o excelenta capacitate de invatare. Prinde totul din zbor si intelege lucruri complicate fara sa aiba nevoie de multe explicatii. Este un autodidact prin excelenta.

Nativului din zodia Cocos ii place sa ii contrazica pe ceilalti. In general, are argumente valabile, greu de combatut. Dar atunci cand greseste, nu vrea sa recunoasca. Pretinde ca stie totul si nu este posibil sa se insele. De fapt, nu este intotdeauna atat de sigur pe sine pe cat vrea sa para, dar tocmai prin bravura incearca sa isi demonstreze ca este puternic.

Chiar daca este animat de cele mai bune intentii, Cocosul este lipsit de tact, de o sinceritate brutala si mereu pornit sa ii contrazica pe ceilalti. Din acest motiv, este adesea perceput ca necioplit sau aventurier.

Nativul din zodia Cocos are o tinuta foarte prezentabila, chiar eleganta si impunatoare, prin care impune. Reuseste sa creeze in jurul sau o atmosfera solemna, mai ales daca pe piept ii straluceste vreo distinctie.

Defectele cele mai frecvente ale Cocosului sunt egoismul, incapatanarea si ingamfarea.

Zodiacul chinezesc : Antares

Horoscop chinezesc, zodiac chinezesc, zodia Cocos, astrologie chineza, zodiacul chinezesc