Zodiac chinezesc - zodia Capra

Zodia Capra

Nativul din zodia Capra este emotiv si capricios, dar foarte agreabil, mai ales cand isi propune sa intre in gratiile cuiva. Este elegant, rafinat si are un simt artistic deosebit. Nu-si doreste decat sa se afle in centrul atentiei si sa fie laudat. Sincer, sensibil, bland si adesea timid, lasa mereu impresia ca are nevoie sa fie protejat de cei puternici.

Nativul Capra este foarte afectuos cu familia si prietenii. De asemenea, iubeste natura si animalele. Este sensibil si il afecteaza suferinta celorlalti. Este sociabil, isi face usor prieteni si este mereu prezent in societate, unde afiseaza un aer fragil si pretios.

Nativul Capra isi doreste o viata tihnita si indestulata, fara conflicte si fara stresul cotidian. Se plange mai mereu de cei din jur si pare permanent nemultumit. Este nehotarat si are nevoie de incurajari care sa ii creasca moralul si sa ii arate ca pesimismul lui nu este justificat.

Este generos cu banii si cu timpul lui si are tendinta sa le risipeasca pe ambele. Nu stie sa se organizeze si nu prea are capacitatea de a se mobiliza in situatii dificile, cand tinde mai degraba sa se dea batut.

Nativul Capra are un fel aparte de a-si atinge obiectivele, actionand mereu pe ocolite. Norocul nu il paraseste niciodata. Se adapteaza usor, chiar daca se plange permanent de tot ce il inconjoara.

Foarte curat si ingrijit, nativul Capra prefera lucrurile fine si scumpe, care ii satisfac gusturile rafinate si dragostea pentru frumos.

In iubire, nativul Capra este pasional si romantic. Isi doteaza locuinta cu o multime de accesorii, pentru a crea o atmosfera de vis.

Zodiacul chinezesc : Antares

Horoscop chinezesc, zodiac chinezesc, zodia Capra, astrologie chineza, zodiacul chinezesc