Zodiac chinezesc - zodia Caine

Zodia Caine

Nativul din zodia Caine este renumit pentru nobletea sufleteasca si loialitatea de care da dovada. Este onest si amabil cu ceilalti si devotat prietenilor, pe care ii ajuta la nevoie. In societate este plin de verva, vesel si foarte amabil.

Sub aparenta de veselie si nonsalanta a Cainelui se ascunde o persoana interiorizata si pesimista, mereu atent la pericolele pe care le banuieste peste tot. Atunci cand este bine dispus, poate fi foarte atragator pentru sexul opus. Este stimat pentru prudenta, discretia si chibzuinta de care da dovada.

Inteligent si rational, nativul din zodia Caine are un simt al dreptatii cu totul deosebit. Cainele este judecatorul prin excelenta, impartial si aspru. Are un simt critic foarte dezvoltat, iar sentintele sale pot lua uneori forma unor sarje de ironie usturatoare. Este foarte atent si meticulos in tot ce face, dar uneori are tendinta sa piarda din vedere imaginea de ansamblu.

Cainele nu este pretentios sau mofturos si nu isi face planuri grandioase in viata. Desi in general este pragmatic si harnic, uneori are tendinta de a cheltui prea mult, iar alteori poate fi de-a dreptul lenes.

Pe cat de bun si de ocrotitor se arata fata de prieteni, pe atat este de distant cu persoanele pe care nu le agreeaza. Chiar daca pare stapan pe sine, de multe ori este dezorientat.

Nativul din zodia Caine nu are vocatie de conducator. Ajunge foarte rar in functii de conducere, pentru ca nu isi doreste cu adevarat decat sa fie un aparator al dreptatii si sa ii ocroteasca pe cei dragi.

Zodiacul chinezesc : Antares

Horoscop chinezesc, zodiac chinezesc, zodia Caine, astrologie chineza, zodiacul chinezesc