Compatibilitati Tigru

in horoscopul chinezesc

Zodia Tigru

Compatibilitate Tigru-Sobolan
Soarta unei casnicii Tigru-Sobolan depinde de capacitatea celor doi de a face compromisuri, pentru ca intre ei apar mereu tensiuni. Tigrul si Sobolanul se inteleg bine ca prieteni.

Compatibilitate Tigru-Bivol
Relatia intre Tigru si Bivol nu este o relatie tocmai buna. Temperamentele lor sunt diferite, astfel incat intra destul de repede in conflict.

Compatibilitate Tigru-Tigru
In relatia dintre doi Tigri exista o confruntare permanenta, pentru ca amandoi vor sa domine. Pentru ca relatia sa reziste, este necesar ca macar unul dintre cei doi Tigri sa cedeze din cand in cand.

Compatibilitate Tigru-Iepure
Tigrul si Iepurele sunt foarte diferiti, dar sunt mai degraba complementari decat antagonici. O relatie Tigru-Iepure este posibila.

Compatibilitate Tigru-Dragon
In relatia dintre Tigru si Dragon ies scantei. Tigrul si Dragonul au parte atat de certuri cat si de partide de amor intens.

Compatibilitate Tigru-Sarpe
Tigrul si Sarpele sunt mult prea diferiti. Pentru ca nu au nimic in comun, relatia Tigru-Sarpe nu are sanse sa dureze si, prin urmare, este de evitat.

Compatibilitate Tigru-Cal
Tigrul si Calul au multe in comun si se pot intelege foarte bine. Atat in afaceri cat si ca parteneri de viata, Tigrul si Calul se completeaza in gandire si in actiune. In casnicie, Tigrul si Calul isi impart treburile gospodaresti si pot fi parinti excelenti.

Compatibilitate Tigru-Capra
Tigrul si Capra pot colabora foarte bine ca parteneri de afaceri sau colegi. Insa in casnicie, din cauza ca incearca sa se menajeze prea mult unul pe celalalt, Tigrul si Capra ajung sa nu se simta bine impreuna.

Compatibilitate Tigru-Maimuta
Relatia Tigru-Maimuta este foarte dificila. Daca vor sa evite un adevarat razboi, Tigrul si Maimuta ar face bine sa se evite reciproc.

Compatibilitate Tigru-Cocos
Relatia dintre Tigru si Cocos este pusa la incercare de o multime de neintelegeri. Daca reusesc sa comunice, Tigrul si Cocosul pot rezista impreuna.

Compatibilitate Tigru-Caine
Tigrul si Cainele se admira si se respecta reciproc. Un cuplu Tigru-Caine poate avea o casnicie durabila sau poate fi o echipa excelenta in afaceri.

Compatibilitate Tigru-Mistret
Tigrul si Mistretul pot avea o relatie stabila si o convietuire armonioasa, plina de buna dispozitie. Relatia Tigru-Mistret se bazeaza pe interese comune si pe prietenie sincera.

Compatibilitati horoscop chinezesc : Antares

Horoscop chinezesc, compatibilitati, zodiac chinezesc, zodia Tigru, compatibilitate, potriviri intre zodii chinezesti