Compatibilitati Sarpe

in horoscopul chinezesc

Zodia Sarpe

Compatibilitate Sarpe-Sobolan
Atractia reciproca dintre Sarpe si Sobolan este enorma, cea ce face ca o eventuala casatorie sa fie propice. Sarpele si Sobolanul au ce sa invete unul de la altul, daca reusesca sa treaca peste deosebirile dintre ei.

Compatibilitate Sarpe-Bivol
Sarpele si Bivolul se inteleg din priviri. Relatia dintre un Sarpe si un Bivol este plina de intelgere, armonie si dragoste.

Compatibilitate Sarpe-Tigru
Sarpele si Tigrul sunt mult prea diferiti. Pentru ca nu au nimic in comun, relatia Sarpe-Tigru nu are sanse sa dureze si, prin urmare, este de evitat.

Compatibilitate Sarpe-Iepure
Intr-un cuplu Sarpe-Iepure, comunicarea este absolut necesara. Fara o buna comunicare, Sarpele si Iepurele nu pot convietui.

Compatibilitate Sarpe-Dragon
Sarpele si Dragonul se inteleg foarte bine si pot convietui foarte bine. Sarpele si Dragonul sunt amandoi inteligenti si spirituali.

Compatibilitate Sarpe-Sarpe
Un cuplu format din doi Serpi poate avea mult succes in afaceri si in orice alta activitate in care inteligenta joaca un rol important. O eventuala casnicie intre doi Serpi este insa de evitat, datorita faptului ca amandoi sunt gelosi.

Compatibilitate Sarpe-Cal
Sarpele si Calul pot ajunge sa se inteleaga, daca sunt capabili de un minim efort de comunicare. Dar, datorita conceptiilor diferite asupra vietii, convietuirea in cuplul Sarpe-Cal nu are mari sanse de armonie.

Compatibilitate Sarpe-Capra
Sarpele si Capra pot coopera bine in afaceri. Din pacate, o casnicie intre Sarpe si Capra nu este satisfacatoare pentru niciunul dintre ei.

Compatibilitate Sarpe-Maimuta
In relatia Sarpe-Maimuta exista prea multa suspiciune. Ca sa nu ajunga sa isi petreaca tot timpul urmarindu-se reciproc, si Sarpele si Maimuta trebuie sa dea dovada de intelegere si flexibilitate.

Compatibilitate Sarpe-Cocos
Sarpele si Cocosul se inteleg de minune in orice situatie. Cuplul Sarpe-Cocos este poate cel mai reusit din zodiacul chinezesc.

Compatibilitate Sarpe-Caine
Intre Sarpe si Caine exista atractie din prima clipa. Din fericire, compatibilitatea nu se limiteaza la relatia sentimentala si/sau sexuala: Sarpele si Cainele se inteleg si pe plan spiritual.

Compatibilitate Sarpe-Mistret
In relatia Sarpe-Mistret, Sarpele este vanatorul iar Mistretul este vanatul. Mistretul ar face bine sa se fereasca de Sarpe cu orice pret.

Compatibilitati horoscop chinezesc : Antares

Horoscop chinezesc, compatibilitati, zodiac chinezesc, zodia Sarpe, compatibilitate, potriviri intre zodii chinezesti